WELCOME TO HELPING HANDS

Hoop en Ontwikkeling bij de Amerikaanse Ambassade

Last week, Imam Mohamad Bashar Arafat of the Civilizations Exchange and Cooperation Foundation (CECF) of Baltimore, Maryland, visited the Netherlands.

Iman Mohamed Bashar Arafaf van Civilizations Exchange and Cooperation Foundation (CECF) bracht een bezoek aan de Amerikaanse Ambassade voor een bijeenkomst omtrent Islam in het Westen. Hoop en Ontwikkeling was een van de deelnemers.  Tijdens de bijeenkomst gaf Imam Mohamed Bashar Arafat zijn visie over de Islam in het westen met betrekking tot pluriformiteit en spiritualiteit. De bijeenkomst werd bijgewoond door Elisabeth van der Steenhoven, Jean-Paul Horsch, Marianne Copier, Amal Kaluf, Diana Khader, Yahya Hendi, Awraham Soetendorp, Achmed Baâdoud en Farid Chakrouni.

Zie https://nl.usembassy.gov/imam-mohamad-bashar-arafat-visits-the-netherlands/

Younass

VIEW ALL POSTS