WELCOME TO HELPING HANDS

Corona Crisis: Stichting Hoop en Ontwikkeling staat klaar voor Senioren

Stichting Hoop & Ontwikkeling, 21 maart 2020, Leiden

Naar aanleiding van de maatregelen van de Rijksoverheid met betrekking tot het tegengaan van het Coronavirus gaat Stichting Hoop en Ontwikkeling gevestigd in Leiden haar vrijwilligers inzetten om personen op leeftijd die slecht ter been zijn te ondersteunen. Het betreft primair de doelgroep 70-plussers die in Leiden woonachtig is en niet meer in staat is zelfstandig boodschappen te doen. De Stichting is bereid twee per week vrijwillig de noodzakelijke boodschappen in pakketvorm bij hen thuis te bezorgen. Ook neemt de Stichting extra maatregelen om de bezorging op verantwoorde wijze te laten plaatsvinden.

Tijden

  • Maandag van 11:00 tot 17:00
  • Donderdag van 11:00 tot 17:00

 

Contact 

U kunt ons zowel telefonisch bereiken op: 0633983088 als via de mail info@hoopenontwikkeling.nl

 

 

Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Leiden-Katwijk

Rabobank logo - Rezidenz

Faouzi Khattach

VIEW ALL POSTS

Trackbacks/Pings