WELCOME TO HELPING HANDS

Stichting Hoop en Ontwikkeling in de Media n.a.v. maatschappelijke actie

Leidse Glibber

Er zijn talloze acties om mensen die het moeilijk hebben te steunen, veel daarvan komen vaak uitgebreid in het nieuws. Dat is natuurlijk helemaal geweldig, maar er zijn ook organisaties die veel doen en niet zo zeer publicitair op de voorgrond treden. Zo’n organisatie is de Stichting Hoop en Ontwikkeling die gisteren een maaltijd kookte voor tachtig Leidse dak- en thuislozen…………………

Uitgbreide artikel is te lezen op de Leidse Glibber 

 

Leidsch Dagblad

Rijst met kip en Marokkaanse kruiden, drankjes en fruit. Dat stond deze woensdag op het menu bij de Binnenvest in Leiden.

Het was niet voor niets. De koks die de maaltijden bereidden, hebben hun roots in dat Noord-Afrikaanse land. Tegelijk voelen ze zich échte Leidenaars. En échte Leidenaars doen graag iets voor andere Leidenaars, zeker wanneer die het moeilijk hebben…………………….

Uitgebreide artikel is te lezen op de Leidsch Dagblad

Younass

VIEW ALL POSTS

Trackbacks/Pings